MHP Yerel Seçime Hazır.

Milliyetçi Hareket Partisi 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde aday olacak Belediye Başkanı, Belediye Meclis Üyeliği ve İl Genel Meclis üyeliklerine göstereceği adayları kamuoyu ile paylaştı.

552
MHP Yerel Seçime Hazır.

MHP Yerel Seçime Hazır
Milliyetçi Hareket Partisi 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde aday olacak Belediye Başkanı, Belediye Meclis Üyeliği ve İl Genel Meclis üyeliklerine göstereceği adayları kamuoyu ile paylaştı.
Milliyetçi Hareket Partisi 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçim ekibini belirledi. Belediye Başkan adayı Tuncay Özkaya, Belediye Meclis üyelikleri sıralaması ise, Abdullah Çakır, Süleyman Yüksel, Ali Öztürk, Ramazan Ersoy, Yahya Savran, Deniz Kılıç, Mustafa Çakmak, Elif Aydın, Kadir Şahin, Şahin Atmaca ve Mehmet Girginol. İl Genel Meclis üyelikleri ise Fatih Yüksel, Mehmet Öztürk, Burhanettin Öner’den oluşuyor. MHP ilçe Başkanı Ahmet Özkan gazetemize yerel seçimlerle ilgili yatığı açıklama “31 Mart 2024 yerel seçimlerine genel merkezimizin almış olduğu kararı doğrultusunda, Milliyetçi Hareket Partisi olarak yola çıkmış bulunmaktayız. Bayramiç Belediye Başkan adayımız Tuncay Özkaya Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclis Üyesi adaylarımızla emin adımlarla ve kararlı bir şekilde yürümekteyiz. Seçim çalışmalarındaki en büyük destekçimiz ise siz değerli hemşerilerimizin bize olan inancı ve güveni olmuştur. Milliyetçi Hareket Partisi Bayramiç ilçe teşkilatı olarak Bayramiç halkının bize vermiş olduğu bu destekten dolayı büyük mutluluk duyduğumuzu belirtmek isteriz. Asılsız, mesnetsiz, incitici cümleler kurmadan yolumuza devam etmek istiyoruz. Bizler ilçe teşkilatı olarak bu şekilde asılsız haberlere itibar etmiyoruz. Siz değerli Bayramiç halkının da bu tür söylemlere itibar etmeyeceklerine yürekten inanıyoruz. Buna bağlı olarak taraflı veya tarafsız tüm değerli hemşerilerimizin desteklerine talip olduğumuzu belirtmek isterim. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi olarak seçim süreci On Bir Ayın Sultanı olan Ramazan ayına denk gelmesinden dolayı halkımıza rahatsızlık vermeyecek şekilde seçim süreci yürütmeyi düşünüyoruz. Başta belediye başkan adayımız Tuncay Özkaya Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri olmak üzere bütün siyasi partilerin adaylarına başarılar diliyoruz” dedi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.