Yıkılan Okullardan Sonra Uygulan Politika Yüzünden Eğitim Dibe Vurdu.

Çare Velilerin Görüşlerinin Alınması ve İnat Edilmemesidir.

2036
Yıkılan Okullardan Sonra Uygulan Politika Yüzünden Eğitim Dibe Vurdu.

İlçemizde yıkılan ve yenileri bir türlü yapılamayan okullar ve bunun neticesinde  okulların sınavlarda ki başarısızlıkları yüzünden ilçe milli eğitim müdürlüğü bazı okulları birleştirme kararı aldı.
Bu kararın ilçemize başarı getireceğine inanılıyor ancak birleştirilecek okullar seçilirken yüksek puan ile girilen okul ile düşük puanlı okul birleştirilmesi eğitimde ne kadar başarı getirebilir ? okul velileri ise okulların birleşmesi halinde eğitimin daha da kötüye gideceğini savunmaktadırlar çözümün tavsiye niteliğinde ki kararlar ile değil ilçe değerleri de (Milli Hakimiyet Milli Zafer ilkokulları, Atatürk lisesi ile Mustafa - Gülşen Çınaroğlu ailesinin emaneti olan MGÇ lisesi) göz önünde bulundurularak alınacak doğru ve gerçekçi çözümlerden geçtiğini savunuyorlar. velilerin bu düşüncelerinin göz ardı edilmeden ciddiye alınması gerektiğine inanmaktayız . 


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.