Serenay Sarıkaya'yı kızdıran soru!

Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı?

800
Serenay Sarıkaya'yı kızdıran soru!

Serenay Sarıkaya'yı kızdıran soru!
Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı?
Serenay Sarıkaya başrolünü üstlendiği “Kimler Geldi Kimler Geçti” dizisinin galasında Mert Demir’le ilişkisi hakkında yapılan ‘reklam aşkı’ yorumlarına sert tepki gösterdi. Ünlü oyuncu “Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı? Gerçek hayatta böyle bir şey var mı? Bana çok komik ve inanması güç geliyor. Ben öyle yaşamıyorum” diye konuştu.
Serenay Sarıkaya’nın Metin Akdülger, Boran Kuzum ve Meriç Aral gibi ünlü isimlerle rol aldığı “Kimler Geldi Kimler Geçti” adlı dizinin galası önceki akşam Divan Kuruçeşme’de yapıldı.
Keyifli halleriyle dikkat çeken Serenay Sarıkaya, “Her şey yolunda, bugün düğünümüz gibi” dedi.
Oyuncu “Gerçek düğününüzü ne zaman göreceğiz?” sorusuna “Bilmiyorum, bakacağız” diye cevap verdi.
Sarıkaya, sevgilisi Mert Demir’le ilişkisi hakkında gelen soruları “Burası hiç yeri değil, başka zaman konuşalım” diyerek geçiştirdi. Ancak ilişkileri hakkında ortaya atılan ‘reklam aşkı’ iddiasına sert yanıt verdi:
“Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı? Gerçek hayatta böyle bir şey var mı? Bana çok komik ve inanması güç geliyor. Ben öyle yaşamıyorum.”
 

Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.