Mhp İlçe Başkanı Ahmet Özkan Seçimlere Tek Başımıza Giriyoruz.

Bizim Adayımızın Çekilme Olayı Yoktur. Ayırmadan Ayrıştırmadan 31 Mart Yerel Seçimlerine Gidiyoruz.

914
Mhp İlçe Başkanı Ahmet Özkan Seçimlere Tek Başımıza Giriyoruz.

BAYRAMİÇ'Lİ HEMŞERİLERİMİZE SAYGILARIMLA ;
Milliyetçi Hareket Partisi olarak adayımız TUNCAY ÖZKAYA , Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri adaylarımız İlçemiz Hemşerilerimizle el ele kol kola emin adımlarla 31 mart yerel seçim çalışmalarına canla başla mücadale etmektedir.Sevgili hemşehrilerimizin algılara kulak vermeceğine inancımız tamdır. Sayın Başkan Adayımız TUNCAY ÖZKAYA
10 bini aşkın kişiyle birebir görüşüp İlçemiz halkının ihtiyaçlarını dinleyerek yola çıktı.Hiçbir dönem yapılmayanı yaparak her şeyden önemli olanın İlçemiz Halkı olduğunu göstermiş oldu.Bu oluşumda Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri adaylarımızın hepsi sözünün arkasındadır.Ayırmadan Ayrışmadan Canla Başla 31 Mart yerel seçimlerinin sonuna kadar TEK BAŞINA gireceğimizi Milliyetçi Hareket Partisi Bayramiç İlçe Başkanı olarak değerli hemşerilerimize bildiririm.
AYIRMADAN , AYRIŞTIRMADAN
BAYRAMİÇ’E HİZMET İÇİN
CANLA , BAŞLA
Ahmet ÖZKAN
MHP Bayramiç İlçe Başkanı


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.