Çifte cinayetin altından uyuşturucu ve alacak meselesi çıktı

KATİLLERİ İLE BİRLİKTE ALKOL ALMIŞLAR.

5256
Çifte cinayetin altından uyuşturucu ve alacak meselesi çıktı

Çifte cinayetin altından uyuşturucu ve alacak meselesi çıktı

İlçemiz Sarot köyü yakınlarında kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından açılan ateş sonucu vurulan 35 yaşındaki Şakir Aydın ve 26 yaşındaki Tayfun Avcı hayatını kaybetti. Pompalı tüfekle işlenen cinayetin altından uyuşturucu ile alacak, verecek meselesi çıktı. Olaya karışan şüphelilerden A.G. ve C.Ö. yakalanarak, gözaltına alındı. Diğer firari olan şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
Çanakkale’nin Bayramiç ilçesine bağlı Sarıot Köyü’nde dün acı bir olay yaşandı
Saat 21.30 sıralarında ilçeye 20 kilometre uzaklıktaki Sarıot köyünde yaşanan silahlı saldırıda iki kişi hayatını kaybetti
Pompalı tüfekle işlenen cinayetin altından uyuşturucu ile alacak, verecek meselesi çıktı.
Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, olaya karışan şüphelilerden 2’sini gözaltına aldı.
KATİLLERİ İLE BİRLİKTE ALKOL ALMIŞLAR
Cinayetlerin üzerinden bir gün geçmeden jandarma olayı aydınlattı.
Olay dün saat 20.30 sıralarında ilçeye 20 kilometre uzaklıktaki Sarıot köyü yol ayrımında meydana geldi.
 Şakir Aydın ve Tayfun Avcı’nın  köy kavşağından anayola motosikletle döndükleri yerde önlerinin araçla kesildiği, yaşanan tartışma sonra pompalı tüfekle öldürüldükleri ortaya çıktı.
Öte yandan, hayatını kaybeden iki arkadaşın öldürülmeden cinayet zanlıları ile bir vatandaş tarafından yapılan hayra katıldıkları ve sonrasında köyde bir evin bahçesinde alkol aldıkları da kaydedildi.
Şakir Aydın olay yerinde, Tayfun Avcı ise kaldırıldığı Bayramiç Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.
JANDARMA  SORUŞTURMA BAŞLATTI
Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme, Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT), İstihbarat Şube, Siber Suçlar, Özel Köpek Timleri, İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş ve Trafik Timleri ;  Bayramiç ilçe merkezi olmak üzere Sarıot köyü ile Akçakıl köyünde şüphelilerin yakalanması için çeşitli adreslerde arama yaptı.
ÖZEL KÖPEK TİMİ DE ÇALIŞMALARA KATILDI
Özel Köpek Timinde yer alan ‘Tahra’ isimli köpek ile ekipler, gece boyu ve gündüz devam eden yakalama çalışmaları çerçevesinde olaya karışan şüphelilerden A.G. ve C.Ö. yakalanarak, gözaltına alındı.  Diğer firari olan şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
CİNAYETİN ALTINDAN UYUŞTURUCU VE ALACAK MESELESİ ÇIKTI
Bayramiç ilçesine bağlı Sarıot köyünde meydana gelen pompalı tüfekle saldırının altından uyuşturucu ile alacak, verecek meselesi çıktı.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin Başaran11 - 1.03.2024 09:50:49
Sevgili Bayramiçliler çocuklarımıza ve gençlerimize sevgi aşılayalım uyuşturucuya karşı özellikle uyaralım bunları kullananlar maalesef roboto dönüşüp çok acımasız olabiliyorlar