Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketlerinden biri Çanakkale'den!

Hemşerimiz Burak Kunt: Şirketimiz tamam, sıra Çanakkale'de dedi.

2110
Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketlerinden biri Çanakkale'den!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketlerinden biri Çanakkale'den! 

Burak Kunt: Şirketimiz tamam, sıra Çanakkale'de!


Kunt Plastik, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından yapılan değerlendirmelerde ikinci kez Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer alarak Çanakkale'yi gururlandırdı. Değerlendirmede 75. sırada yer alarak sektöre Çanakkale'nin adını yazdırdı. Kunt Plastik Çanakkale'den listeye giren tek firma oldu. 

Çanakkale'nin başarılı şirketlerinden biri olan Kunt Plastik, sahibi Burak Kunt liderliğinde sürdürülebilir büyüme stratejileri ve müşteri memnuniyetine odaklı hizmet anlayışıyla Çanakkale ekonomisine katkı sağlıyor.

Kunt Plastik'in sahibi ve aynı zamanda Çanakkale'nin Belediye Başkan Adayı olan Burak Kunt, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Çanakkale'den Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketleri arasında yer almak bizim için büyük bir onur. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışanlarımıza ve Çanakkale iş dünyasına teşekkür ederim. Çanakkale'nin adını bir kez daha gururla duyurmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şirketimiz tamam, sıra Çanakkale'de!" dedi.
TOBB değerlendirmesinde yer almanın, Çanakkale iş dünyasının ulusal düzeydeki başarılarına bir örnek olduğunu belirten Kunt, şirketin gelecekte de büyümeye ve gelişmeye devam edeceğini vurguladı.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.