Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğümüz 2024 Ağaçlandırma iş Başı Eğitimine Başladı.

2024 yılı Endüstriyel Plantasyon Ağaçlandırma sahasında başlanan fidan dikim faaliyetleri kapsamında iş başı eğitimine başlandı.

950
 Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğümüz 2024 Ağaçlandırma iş Başı Eğitimine Başladı.

Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğümüz Aladağ Orman İşletme Şefliğimizde 203 nolu bölmede 2024 yılı Endüstriyel Plantasyon Ağaçlandırma sahasında başlanan fidan dikim faaliyetleri kapsamında iş başı eğitimine,Ağaçlandırma Şb. Müdürü Mehmet Ali Çelebi, Ağaç. Şb.Mühendisleri Kamil ELİTEZ ve Mehmet EHLİL, İşletme Müdürümüz Zafer ÖZBEK, İşletme Müd. Yrd. Evren Arık ve Aladağ Orman işletme Şefi Betül AĞCA katılım sağlamıştır.
Ağaçlandırmanın ormancılık faaliyetleri açısından önemine değinilerek, fidan dikim işçilerine fidan dikiminde dikkat edilecek hususlar ve fidan dikim tekniğini uygulamalı olarak yerinde tatbik edildi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.