11 KASIM MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

'100. Yıl Cumhuriyet Ormanı' sahasında, 'Geleceğe Nefes' kampanyası ile saat 11.11'de, 81 il ve 922 ilçeyle birlikte aynı anda gerçekleşti.

682
11 KASIM MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

11 KASIM MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Kaymakamımız Alper TAŞ, Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında, "100. Yıl Cumhuriyet Ormanı" sahasında, "Geleceğe Nefes" kampanyası ile saat 11.11'de, 81 il ve 922 ilçeyle birlikte aynı anda gerçekleşen 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinliklerine katıldı.
İlçemizde Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü ile gerçekleşen etkinliğe Kaymakamımız Alper TAŞ, Gülnaz TAŞ Hanımefendi, Belediye Başkanı Mert UYGUN, Orman İşletme Müdürü Zafer ÖZBEK, Siyasi parti temsilcileri, Kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, öğrencilerimiz ve vatandaşlarımızın katılımıyla, 10.000 fidan toprakla buluştu.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.