Ezine Mandıracılar ve Peynir Derneği Başkanı Ali Öztürk Milletvekili Ayhan Gider ile Görüştü.

Başkan Öztürk Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ile sektör sorunlarını görüştü.

1268
Ezine Mandıracılar ve Peynir Derneği Başkanı Ali Öztürk Milletvekili Ayhan Gider ile Görüştü.

Ezine Mandıracılar ve Peynirciler Derneği Başkanı Ali Öztürk sektör sorunlarını Ak Parti Milletvekili Ayhan Gider ile görüştü.
Öztürk milletekilimize sektörde yaşanan sorunları anlattı.
Sütlerin birlikler ve kooperatifler tarafından pazarlanmasını yine bölge yanlızca Bayramiç Süt Üreticileri Birliğinin sütleri pazarlamadığı birlik ismini kullanarak kendi şirketine aldığını ve sütün pazarlamasını  talep ettiğimizde ticari sır olduğunu ifade eden yazı yazdığını ilgili kurumlara bildirdiğini yine birlik başkanın süt birliği kanunun 39.maddesine istinaden yetkisizce olarak başkanlık yaptığı bu konuda kanun tanımaz tavır içinde olduğunu illettim.Vekilimiz Tarım müdürlüğü yaptığı için konuyu bildiğini ifade etti.Gerekli araştırma ve çalışma yapılacaktır sözünü aldık.Tabi bizi üğreticilere karşı kıştırtığınıda vekililimize ilettim.Hayırlı olsun dileklerimi illetim.Vekililimezi teşekkür ederim dedi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.