Ayhan Gider Koyun Keçi Birliği Yetkililerini Gökçeada'da bir araya getirdi.

Çanakkale Damızlık Koyun Keçi Yetişicileri Birliği Yöneticileri Ebubekir GİZLİGİDER Bakan Yardımcısı ile bir araya geldi.

2548
Ayhan Gider Koyun Keçi Birliği Yetkililerini Gökçeada'da bir araya getirdi.

Tarım ve Orman Bakan yardıcımız Ebubekir GİZLİGİDER yanındaki bürokratlar ve ekip arkadaşları ile Gökçeada İlçemizde Birliğimiz tarafından işletilen Çanakkale İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Ticari İşletmesi Gökçeada Mezbahasını ziyaret ederek Gökçeada kuzusu ve oğlağı markalaşma projeleri kapsamında devam eden faaliyetler hakkında bilgi aldı. Birlik başkanımız Ahmet Ferhan SAVRAN ve başkan yardımcımız İlhan ULUS üreticilerimizin sorunlarını bizzat Bakan Yardımcımız GİZLİGİDER ve AK PARTİ Milletvekilimiz Ayhan GİDER’e ileterek desteklerini talep ettiler. Bakanlığımıza, Milletvekilimize ve İl/İlçe Tarım Müdürlüğümüze çalışmalarımızda bizlere verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.dedi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.